Lagerløsninger til autobranchen - fra værksted til lager

De forskellige former og størrelser på autodele, f.eks. skrøbelige forruder, gør opbevaring af autodele til en særlig udfordring. Af den årsag har vi udviklet specialløsninger der letter opbevaringen af disse dele. 

 Vælg en sektor inden for autobranchen, og se hvordan vi kan hjælpe dig:

Bilværksted og bilforhandlere
 

Workshop and garage storage solutions 

Smarte lagerløsninger og opbevaring af værktøj

Grossister i autobranchen

Automotive Spare parts 

Lagerløsninger til både store, små og pladskrævende artikler

Producenter af bildele 
 

Storage solutions for Automotive Manufacturers 

Lagerløsninger til et stort udvalg af komponenter

 

Vore løsninger til autobranchen er baseret på vor HI280 stålreol, der gør det let at integrere forskellige dele i en løsning, der matcher jeres behov. Vore HI280 løsninger kan monteres på utallige måder, hvilket gør det meget let at ændre, tilpasse og udvide systemet. For løsninger i større skala, f.eks. til et centrallager med reservedele og autokomponenter, er P90 pallereol velegnet.

HI280 løsninger kan konfigureres i forskellige installationer, indgå i en mezzanin eller placeres på mobile vogne der optimerer jeres plads. I nogle tilfælde kan den rigtige løsning være en automatiseret installation, med en lagerautomat eller en kombination med lagerautomat og reoler. Læs mere om produktkonfigurationer her.

 

Drag fordel af vor erfaring, viden og fleksible produkter. Sammen kan vi skabe en løsning, der matcher din logistik fuldt ud!

 • Komplet udvalg af tilbehør specialiseret til autobranchen
 • Løsninger der er fuldt kompatible med standardsystemer
 • Kundeorienteret tilgang med erfaren organisation

 

 


Smådele

Autoindustrien kan præstere et stort udvalg af kasser og små dele der skal håndteres og opbevares effektivt. HI280 stålreolen er designet på en måde, der giver dig utallige muligheder for at opnå effektiv opbevaring af disse smådele. En anden mulighed er vor lagerautomater der er meget effektiv til opbevaring af smådele. Constructor kan tilbyde et komplet udvalg af plastkasser, der er fuldt kompatible med HI280 stålreol og vore lagerautomater.

 • Skuffer indrettes med kasser og forskellige ruminddelere
 • Integreret skuffeløsning med meget tilbehør
 • Fleksibel og effektiv opbevaring i automat med kasser, inddelere og tilbehør der letter pluk.

Konfigurationsmuligheder:


Hængende artikler

I HI280 systemet er der flere forskellige muligheder for at opbevare hængende genstande. En god løsning kunne være at hænge dem på en af de forskellige, tilgængelige paneler og derved kombinere godt overblik med kompakt opbevaring. En anden mulighed er at anvende mere konventionel opbevaring på skinne.

 • Bilmåtter, i stof eller gummi, er ofte forsynet med en krog og kan derfor let opbevares hængende
 • Ventilatorremme eller viskerblade - hængende opbevaring giver et godt overblik så du hurtigt finder den rigtige artikel.

Konfigurationsmuligheder:


Pladskrævende dele

Adskillige bildele er pladskrævende med specielle former, og er ikke særligt velegnet til konventionel opbevaring. Af samme årsag har du brug for specielle løsninger. Med tilbehør specielt til autodele er det let at opbevare udstødningsrør, forruder og lignende dele i HI280 reolsystemet.

Eller hvorfor ikke anvende en lagerautomat? De fleksible skuffer i vores automater gør dem velegnet til opbevaring af alle disse skævt formede dele. Afhængig af jeres specifikke krav leverer Constructor en løsning der er både pladseffektiv, sikker - som giver god håndtering.

 • Effektiv opbevaring af udstødningsrør
 • Sikker og let håndtering af bilglas og forruder
 • Pladskrævende dele samt autodele der er sensitive over for stød, som kølerhjelm, døre og dørklap.

Konfigurationsmuligheder:


Værktøj

Service og reparation af biler og andre køretøjer kræver i dag et bredt udvalg af unikt og dyrt værktøj, i forskellige størrelser og former. Ved at installere en lagerautomat fra Constructor kan du forbedre jere opbevaring og håndtering af dette værktøj. Denne løsning betyder at værktøjet opbevares på et centralt og let tilgængeligt sted, godt organiseret med yderligere den fordel at det er godt sikret. Det mere regulære værktøj opbevares på HI280 stålreoler.

 • Smidig opbevaring og håndtering af værktøj i lagerautomat
 • Integrerede kasser og værktøjspaneler

Konfigurationsmuligheder:


Tungt gods

Tunge komponenter kræver en særlig løsning for at kunne kombinere god sikkerhed og håndtering. HI280 stålreol har specialhylder der kan bære lasten fra tunge bilkomponenter:

 • Gitterhylder til opbevaring af produkter med høj punktlast, som bilbatterier
 • Forstærkede hylder til tungt gods generelt

Konfigurationsmuligheder:


Dæk og fælge

Optimal opbevaring af dæk drejer sig om at opbevare det størst mulige antal dæk på den plads, der er til rådighed,
uden at det går ud over dækkvaliteten. Constructor leverer dækreoler med fokus på pladseffektivitet, kvalitet og god ergonomi.

Læs mere om lagerløsninger til dækopbevaring her.


Brandbare produkter

Autobranchen arbejder med mange forskellige væsker og andre brandbare produkter. I mange tilfælde stiller dette krav til specielle lagerløsninger for øget sikkerhed. Sammen med dig finder vi den lagerløsning der passer præcist til jeres behov og krav.

 • Sprinkler integreres i reolen
 • Åbne hylder der opfylder forsikringsregulativer

Konfigurationsmuligheder:


Værdifulde & sensitive dele

I særlige tilfælde har du brug for at opbevare produkter der er sensitive eller særligt værdifulde, f.eks. marketing- materiale, værktøj eller specielle elektroniske komponenter. Ved at placere produkterne i et HI280 skab opnår du ikke kun øget sikkerhed, men undgår som ekstra gevinst også støv og snavs. For endnu større sikkerhed og overvågning kan I anvende en lagerautomat. Hvis jeres produkter er sensitive over for elektrostatisk udladninger, kan vi levere et komplet udvalg af plastkasser der fjerner forekomsten af sådanne udladninger.

 • Bredt udvalg af løsninger mod svind og støv
 • ESD beskyttelse til sensitive dele

Konfigurationsmuligheder:


Plukkeløsninger

I situationer hvor I har behov for at forbedre jeres plukkeprocesser, hvad enten det gælder om at forbedre ergonomien, få flere plukkelokationer eller til at understøtte FIFO plukning, kan Constructor levere løsningen.

 • Palleudtræk for bedre pladsudnyttelse og ergonomi
 • Gennemløbsreoler for at understøtte FIFO plukning

Konfigurationsmuligheder:


Langgods

Bildele som profiler og rør kan klassificeres som langt gods. Til disse dele har du brug for specielle løsninger til effektiv opbevaring og håndtering. Nogle dele opbevares bedst vertikalt med let adgang og godt overblik, mens andre skal opbevares horisontalt for ikke at berøre eller bøje delen.

Konfigurationsmuligheder:


Opbevaring af autodele brochure:

For mere information:

 +45 4632 8008
 Send email

 

Tilmeld dig vort nyhedsbrev.