Skip to main content

Effektivt og bæredygtigt: MOVO - det gennemtestede mobile reolsystem fra Constructor

MOVO mobile pallet racking

I en tid, hvor der er fokus på bæredygtighed og effektivitet, og hvor nyt byggeri bliver stadigt dyrere, udgør MOVO mobile pallereoler en attraktiv løsning til virksomheder, der ønsker at udnytte deres eksisterende lagerplads optimalt uden at skulle investere i dyre ejendomme.

Med stigende ejendoms- og jordpriser er optimering af eksisterende lagerplads nøglen til succes. #EfficiencyMatters - Hver centimeter tæller.

MOVO mobile pallereoler imponerer med sin høje effektivitet, maksimale udnyttelse af eksisterende plads og er særligt omkostningsbesparende inden for fryselogistik.

Fokus på bæredygtighed og effektivtet

Kravene til moderne lagerløsninger har ændret sig. Virksomhederne står over for den udfordring, at de på en og samme tid skal maksimere lagerkapaciteten og minimere driftsomkostningerne. MOVO mobile pallereoler gør begge dele muligt og er derfor en bæredygtig og effektiv løsning. Eksisterende lagerplads udnyttes så effektivt som muligt, og behovet for yderligere lagerplads eller nybyg reduceres. På den måde undgås store investeringer i infrastruktur og der spares værdifulde ressourcer, samtidig med at energiforbruget reduceres.

MOVO-designet sparer plads og øger lagerkapaciteten med op til 80 % sammenlignet med konventionelle pallereoler. Opbevar flere varer på mindre plads. Reolerne er monteret på innovative, mobile vogne der kører på skinner. På den måde udnyttes pladsen mellem reolerne fuldt ud. Desuden reduceres behovet for gaffeltrucks, hvilket ikke kun sparer omkostninger, men også reducerer energiforbruget.

Stor grad af alsidighed

MOVO er velegnet til en bred vifte af applikationer. Afhængigt af lagergodset udstyres vognene f.eks. med konventionelle pallereoler eller grenreoler til langgodsopbevaring.

Anvendelsesområderne er mangfoldige. Fra fødevareindustrien over bilindustrien til produktionslogistik.

MOVO mobile pallet racking_deep freeze

Bæredygtig og energieffektiv fryselogistik

MOVO-løsningen er særlig effektiv inden for køle- og fryselogistik.

Takket være det kompakte design forbliver den ønskede temperatur på lageret stabil, hvilket reducerer driftsomkostningerne yderligere. MOVO fungerer pålideligt ved ekstreme temperaturer ned til -30 °C og garanterer sikkerhed for mennesker og lagergods.

 

Fremtidssikker teknologi og enkel drift

Mobilreolerne er kendetegnet ved pålidelig teknologi og brugervenlig betjening.

Det mobile reolsystem kan styres via fjernbetjening eller direkte på stedet og tilbyder forskellige driftstilstande til forskellige krav. Belysningen aktiveres automatisk, og kun når gangen åbnes, hvilket også sparer energi.

Takket være den robuste konstruktion og materialer af høj kvalitet er MOVO ekstremt holdbar og pålidelig. Virksomheder nyder godt af en langsigtet investering, som hurtigt tjener sig selv ind og har en varig positiv effekt på driftsomkostningerne.

Skræddersyede løsninger og omfattende service

Hver virksomhed har individuelle behov og processer. Derfor er hver MOVO tilpasset og skræddersyet præcist til kundens specifikke krav. Fra planlægning og produktion til installation og vedligeholdelse tilbyder Constructor alt fra en enkelt leverandør.

Konklusion: MOVO som en bæredygtig og effektiv lagerløsning

Samlet set udgør det mobile reolsystem fra Constructor en bæredygtig, effektiv og økonomisk løsning til moderne lagerbehov. Virksomheder kan optimere brugen af deres eksisterende lagerplads og reducere driftsomkostningerne betydeligt. MOVO sætter standarder inden for lagerlogistik og er det ideelle valg for fremtidsorienterede virksomheder.

Andre nyheder
  • 14436
    16-07-2024

    Mød Constructor på FoodTech 24

    Udforsk de nyeste trends inden for fødevareteknologi
  • 14134
    06-05-2024

    Bæredygtighedsrapport 2023

    Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
Seneste nyheder