Skip to main content

Mød Constructor på FoodTech 24

P90

FoodTech er den ultimative destination for alle med interesse i fødevareteknologi. Som Nordens førende messe på området, tiltrækker FoodTech innovative løsninger og produkter fra nogle af branchens mest fremtrædende udstillere. Det er her, du kan udforske de nyeste trends og teknologier inden for fødevareindustrien.

Fra 1. til 3. oktober vil vi sammen med 225 andre udstillere danne et professionelt forum, hvor du bl.a. har mulighed for at drage nytte af vores omfattende viden inden for lagerlogistik specielt rettet mod fødevareindustrien.

Mød os i Hal L på stand 9176.

Constructor forstår de udfordringer som fødevareindustrien står over for, når det drejer sig om opbevaring kræver pladsudnyttelse, styring af forskellige temperaturer samt fleksibilitet i forhold til høj lageromsætning. Hertil kommer krav til hygiejne og sporbarhed.

Nogle af de problematikker som vore kunder møder er:

  • Hurtigt omsættelige og let fordærvelige fødevarer kræver forskellige opbevaringsmetoder
  • Ét lager til opbevaring af både klima-, køle- og frostvarer
  • FIFO (First-In First-Out) lagerstyring
  • Pladskrævende artikler med forskellig vægt
  • Produktsporbarhed og hygiejne skal overvejes

 

Oplev innovation på første hånd

P90 & carton flow

Ambitionen er, at FoodTech skal være destinationen, hvor branchen mødes for sammen at udforske løsninger, der kan gøre en forskel, og hvor retningen for fremtidens fødevareteknologi sættes.

Også den grønne omstilling bliver helt central, idet FoodTech styrker ambitionerne om at være et sted med særligt fokus på løsninger, der kan være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til FoodTech – destinationen for alle, der arbejder med eller interesserer sig for fødevareteknologi.

Andre nyheder
  • 14365
    09-07-2024

    Effektivt og bæredygtigt: MOVO - det gennemtestede mobile reolsystem fra Constru…

    I en tid, hvor der er fokus på bæredygtighed og effektivitet, og hvor nyt byggeri bliver stadigt dyrere, udgør MOVO mobile pallereoler en attraktiv løsning til virksomheder, der ønsker at udnytte deres eksisterende lagerplads optimalt uden at skulle investere i dyre ejendomme.
  • 14134
    06-05-2024

    Bæredygtighedsrapport 2023

    Vi er glade for at kunne præsentere vores årlige bæredygtighedsrapport 2023, der dokumenterer koncernens omfattende fremskridt og resultater inden for bæredygtig udvikling. Rapporten understreger vores fortsatte engagement i miljøbeskyttelse, social ansvarlighed og god virksomhedsledelse.
Seneste nyheder