Brancheløsninger

Constructor tilbyder unikke, branchespecifikke løsninger, der er designet til at opfylde særlige krav til opbevaring.

Vore produkter kan anvendes i stort set alle brancher. Derfor viser vi dig her et udvalg af de lager- & logistikløsninger, vi har leveret. Vi håber de vil give dig inspiration.

 • Autobranchen

  Autobranchen

  Specielle lagerløsninger til autobranchen for opbevaring og håndtering af dele af forskellig størrelse og form.

 • Byggematerialer & Byggemarkeder

  Byggematerialer & Byggemarkeder

  De udfordringer som trælaster og byggemarkeder står over for kræver ofte opbevaring af gods med en række forskellige størrelser og vægt. Pladsudnyttelse kombineret med tilgængelighed er nøglefaktorer.

 • Lean Produktion

  Lean Produktion

  Det generelle mål er at nedbringe fejlprocenten, forbedre ergonomien og arbejdsflowet, opretholde størst mulig produktivitet og generelt have et velorganiseret miljø for hvert produktionstrin.

 • Dækopbevaring

  Dækopbevaring

  Dækopbevaring er i sig selv ingen videnskab, men for at opnå maksimal pladsudnyttelse kræves der ekspertise.

 • E-handel

  E-handel

  Giver dig mulighed for at tilbyde korte leveringstider og opfylde dine kunders krav til servicegrad.

 • Fødevareindustrien

  Fødevareindustrien

  De udfordringer som fødevareindustrien står over for, når det drejer sig om opbevaring kræver pladsudnyttelse, styring af forskellige temperaturer samt fleksibilitet i forhold til høj lageromsætning. Hertil kommer krav til hygiejne og sporbarhed.

 • Værkstedsindretning

  Værkstedsindretning

  Værksteds- & lagerprodukter skal opfylde flere formål. Den daglige drift stiller krav om rationel opbevaring der udnytter pladsen. Samtidig skal selve håndteringen være smidig og også krav om ergonomi skal være opfyldt.

 • Medicinalindustrien

  Medicinalindustrien

  Uanset om du udvikler, fremstiller eller distribuerer og sælger medicinalvarer er der stor variation i de forhold under hvilke varerne skal opbevares, samtidig med at strenge standarder skal følges.

 • Skibsreoler

  Skibsreoler

  HI280 skibsreoler og -kabinetter er produceret af højkvalitetsstål der er pregalvaniseret. Systemet er alsidigt og tåler tung belastning og leveres i en række størrelser som kan tilpasses til kundens behov.